SNABB LEVERANS Vi levererar på 2 - 3 arbetsdagar
Stort urval Vi har över 3000 produkter
SÄKER BETALNING Köp säkert
BILLIGA PRISER Så att alla har råd!

BilligLeg I/S

 

BilligLeg grundades 2004 av Maj-Brit och Lars Jakobsen


och det är fortfarande vi som äger och driver www.billiglek.se. För oss är det viktigt att leksakerna som vi erbjuder håller högsta kvalitet. Därför lägger vi mycket tid på att välja ut produkterna som du hittar hos oss. Alla leksaker har testats noggrant och samtliga delar i produkterna efterlever gällande EU-standarder.

 

Hos BilligLek garanteras du alltid personlig service när du kontaktar oss. Oavsett om det sker i butik, via e-post eller per telefon. Du behöver inte vänta i en lång kö och skriva ner alla möjliga saker innan du får hjälp. Här är det raka spåret till någon av oss.
BilligLek är dessutom E-märkt. E-märket är ett märkningssystem som bistår och certifierar webbshoppar och som kund kan du alltid känna dig trygg när du handlar i en E-märkt webbshop.

Hos billiglek.se erbjuder vi också leveranser från dag-till-dag. Vi försöker alltid att skicka dina produkter på samma dag som du beställer dem. Vi vet hur viktigt det är att man snabbt får sin beställning. Naturligtvis kan det förekomma förseningar vid helgdagar och dylikt. Fast 95 % av våra paket skickas samma dag om man lägger sin beställning innan kl. 14 på vardagar.

Därutöver har vi även en fysisk butik i Nordjylland Danmark. Närmare bestämt i Hals.

BilligLeg I/S
Havnegade 4
9370 Hals, Danmark
Hitta oss på kartan

I butiken har vi nästan alla produkter som du hittar på www.billiglek.se och om du inte hittar produkten i butiken så kan vi snabbt hämta den åt dig från vårt fjärrlager medan du väntar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund hos BilligLek - både i vår butik och på nätet.

Fråga oss om du inte hittar det som du letar efter. 
Kom ihåg vårt motto: "Man blir aldrig för gammal för lek, man blir gammal för att man inte leker".

Vi välkomnar dig hos oss och kom ihåg att vi alltid finns här för att besvara dina frågor.

 


Et billede, der indeholder person, smilende, poserer

Automatisk genereret beskrivelse
Vänliga hälsningar 

Maj-Brit och Lars Jakobsen


Företagsinformation

 

□ BilligLeg I/S

□ Havnegade 4

□ 9370 Hals, Danmark

□ CVR-nr: 31813891

□ E-postadress: info@legbilligt.dk

□ Telefonnummer: +45 25 53 55 95

□ Etableringsår: 2004

 

 

Kundservice
Du är välkommen att kontakta oss på telefon: +45 25 53 55 95 (kl. 12.00 - 17.00) eller e-post info@legbilligt.dk. Vi besvarar e-post inom 24 timmar på vardagar.


Legbilligt är en E-märkt webbshop. När du handlar i en E-märkt webbshop så kan du alltid ringa E-märkets konsumenttelefon.

 

Trustpilot