SNABB LEVERANS Vi levererar på 2 - 3 arbetsdagar
Stort urval Vi har över 3000 produkter
SÄKER BETALNING Köp säkert
BILLIGA PRISER Så att alla har råd!

TopModel pennfodral

Skapad den under

TopModel pennfodral

Pennefodral från TopModel


Pennefodral är viktiga verktyg när det gäller skola och skolstart. TopModel pennefodral är speciellt utformade för tjejer som vill ha ett praktiskt och samtidigt snyggt sätt att förvara sina skrivredskap.

TopModel Pennefodral med en enda fack


TopModel pennefodral med en enda fack är ett bra val för barn som börjar skolan. Det är lätt att organisera eftersom det har endast ett fack. Det kan rymma blyertspennor, färgpennor, linjaler och en sax. TopModel pennefodralet med en enda fack kommer med motiv som är bekanta från TopModel och finns i fina färger, så ditt barn kan välja sin favorit.

TopModel Pennefodral med två fack


TopModel pennefodral med två fack är ett fantastiskt alternativ för barn som behöver mer plats. De två facken gör att du kan separera dina blyertspennor från dina färgpennor, vilket gör det lättare att hitta det du behöver. TopModel pennefodralet med två fack har också en liten ficka som kan användas för att förvara en suddgummi eller pennvässare. Alla är utrustade med kraftiga blixtlås och är tillverkade i hög kvalitet.

TopModel trippelpennefodral


TopModel trippelpennefodral är för dem som har många skrivredskap. Det är ett rymligt pennefodral med tre fack och kraftiga blixtlås som löper längs hela längden. Detta gör det enkelt att organisera dina skrivredskap efter färg eller typ. Det stora pennefodralet har också en liten ficka och levereras med massor av fina tillbehör så att ditt TopModel pennefodral är klart att använda när du får det.

TopModel pennefodral är det perfekta valet för skolan, särskilt om du är fan av de underbara TopModel tjejerna."

 

Kommer TopModel pennfodral alltid med innehåll?
Ja, när du köper ett TopModel pennfodral kommer det alltid att finnas ett stort urval av tillbehör så att du är redo. Det finns dock några undantag.

Var kan jag köpa TopMode pennfodral?
De allra flesta bokhandlar och leksaksaffärer har TopModel. På BilligLek.se har vi ett stort utbud av allt inom TopModel, så besök oss idag och se hela utbudet.


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar